KENMERKEN

Infrabaker® vertegenwoordigt het totale aanbod aan elektrische infrarood oplossingen voor de voedselverwerkingsindustrie ontwikkeld door Infrabaker International.

processen

Infrabakers kunnen ingeschakeld worden in alle stadia van de voedselverwerking - garen, bakken, kleuren, smelten, desinfecteren en/of rijpen - met toepassing van elektrisch infrarood technologie.

puur

De technologie maakt het gebruik van andere middelen, zoals olie, hete lucht overbodig. Dit resulteert in pure, gezondere en natuurlijk smakende producten.

veelzijdig

De Infrabaker is ontworpen om een ruim assortiment aan producten te kunnen bewerken zoals vlees, vis, vleesvervangers, brood, gebak, gevogelte, schaaldieren, groenten, snacks, bereide maaltijden…

We zijn experts in wat we doen

WAAROM INFRABAKER

20+ jaren ervaring

Wij bij Infrabaker International werken al meer dan 20 jaar met elektrisch infrarood technologie in de voedingsindustrie. Aangezien dit ons primaire focus is, maakt ons dat de experts terzake, en we delen deze expertise graag met onze klanten.

professioneel service team

Ons team is beschikbaar om u te ondersteunen, zowel vanop afstand (door een verbinding op afstand met uw apparatuur), als bij u op het bedrijf.

Toegewijde partner

Het Infrabaker team is vastberaden om de juiste opstelling voor de productie noden van onze klanten te vinden. We hebben uitgebreide mogelijkheden om te testen, en we werken nauw samen met onze klanten om hun productieproces te optimaliseren.

Toekomstgericht

Bij Infrabaker is het altijd ons doel geweest om de slimste, meest efficiente en geschikte manier te ontwikkelen om infrarood technologie te gebruiken.

Kwaliteit voorop

Infrabaker streeft ernaar om apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren. Daarom wordt het productieprocess nauw gemonitored en wordt er een uitgebreide testroutine uitgevoerd voor vertrek. Zodat er kwalitatieve apparatuur wordt afgeleverd met een minimale installatietijd.

wereldwijde aanwezigheid

Infrabaker heeft een wereldwijd netwerk van agenten en distributeurs. Om ons te verzekeren dat we goed geïnformeerd en bij zijn met de meest recente vereisten voor een variteit aan toepassingen, werken we samen met enkele toonaangevende technologie partners, gaande van machinefabrikanten tot ingrediënten leveranciers.

WAT WE BIEDEN

Product ontwikkelaars

Infraroodtechnologie voor productontwikkelaars, NPD technologen, O&O personeel, leidinggevenden productontwikkeling, toepassings technologen, innovatie managers, proces ontwikkelaars…

Process Engineers

Infrarood apparatuur voor proces ingenieurs, project managers F&B, project managers investeringen, productieleider, bedrijfsingenieur, lijn ingenieurs, aankoopmanagers…

WAT ZE ZEGGEN

ONTMOET ONS

 

op Anuga FoodTec 2024

stand: C-041

(19-22 maart 2024, Keulen, Duitsland)

 IN

WIE WE ZIJN

Infrabaker International is een innoverend bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en producte van infrarood toepassingen voor de voedselverwerkende industrie.

Infrabaker International is geaffilieerd met Wegra NV, een bedrijf met jarenlange ervaring in de productie van verschillende types machines en machine onderdelen voor de voedingsindustrie.

Onze rijke ervaring en onze uitgebreide kennis garanderen dat wij uw ideale partner zijn. Wij begrijpen uw noden en kennen de voedselverwerkingsindustrie!

Social Posts

Contacteer ons!

Hoofdkantoor

Infrabaker International, 3900 Pelt, Belgium

Tel +32-11-808895

sales@infrabaker.com

Onze locaties

US Kantoor

Infrabaker U.S.A., St. Louis, MO 63110, United States

Tel +1 314-266-3231 (from 8 a.m. till 1 p.m.)

salesusa@infrabaker.com